Andke tagasi meie raha ja kaubad: WallProfit korraldab protesti Amazoni kontori juures Luksemburgis 12. septembril 2024

12 septembril 2024 – 09:00 – korraldab WallProfit OU (Eesti ettevõte, mis tegeleb veebikaubandusega) rahumeelse protesti Amazoni kontori juures aadressil 38 Av. John F. Kennedy, 1855 Neudorf-Weimershof, Luksemburg. Protesti eesmärk on juhtida tähelepanu Amazoni ebaõiglastele tegudele, kui 6. aprillil 2023 blokeeriti WallProfiti konto ja keelati juurdepääs teabele toodete ja rahaliste vahendite kohta ilma selgituste või tõenditeta.

2023 aasta märtsiks oli WallProfit saavutanud märkimisväärset edu, kogumüügiga Amazoni kaudu summas 3 000 000 eurot. Kuid pärast konto ootamatut blokeerimist kaotas ettevõte juurdepääsu mitte ainult oma kontole, vaid ka oma rahale ja klientide kaupadele. Amazoni tegevuse õigustamiseks pole siiani esitatud ühtegi tõendit, jättes meid ilma oma rahast ja kaupadest.

Give back Our Money and Items WallProfit Organizes Protest Against Amazon's Office in Luxembourg 12 09 2024 YES

Gints, WallProfiti direktor, märkis: “Oleme õiglust oodanud üle aasta. Vaatamata arvukatele taotlustele ei ole Amazon esitanud mingeid tõendeid oma tegude õigustamiseks. 12. septembril 2024 alustame rahumeelset protesti Amazoni kontori ees Luksemburgis, et juhtida tähelepanu meie probleemile ja nõuda meie raha ja kaupade tagastamist. Nõuame Amazonilt: andke tagasi meie raha ja kaubad. Tahame oma rahalised vahendid tagasi saada. Keegi ei tohi ilma kohtuotsuseta meie vara ära võtta, ei leping ega ettevõte ei ole selleks õigustatud.”

WallProfit kutsub kõiki, kes on silmitsi seisnud sarnaste probleemidega ja nõuavad Amazonilt õiglust, ühinema protestiga 12. septembril 2024 Amazoni kontori juures aadressil 38 Av. John F. Kennedy, 1855 Neudorf-Weimershof, Luksemburg. Me ühineksime, et meie häält kuuldaks.

Protest jätkub seni, kuni meie nõudmised on täidetud.

Võtke meiega ühendust, kui soovite liituda “Andke tagasi meie raha ja kaubad: WallProfit korraldab protesti Amazoni kontori juures Luksemburgis 12. septembril 2024”:

Give back Our Money and Items WallProfit Organizes Protest Against Amazon's Office in Luxembourg 2024 12 09